Sidor

onsdag 18 maj 2011

Alliansregeringen fortsätter att lyfta fram jobbskapare som goda exempel!

GD skriver om att Regeringen och Landsbygdsminister Eskil Erlandsson lyfter fram den framgångsrika företagaren Magnus Dandanell som matlandsambassadör från Gästrikland.

Matlandetambassadörerna utses som en del i regeringens arbete för att nå visionen om att Sverige ska bli Europas nya matland. Ambassadörerna är representanter för sina landskap och ska genom engagemang och kunskap inom mat och turism försöka utveckla Sverige som matland.

Det är bra och värdefullt att lyfta fram jobbskaparna för att skapa goda exempel och uppmuntra dem till fortsatta framgångar.Det är en viktig signal från alliansen till statstjänstemännen. Arbeta med att förenkla vardagen för företagarna så att de kan lägga sin tid och kraft på att utveckla sina företag.

Det Regeringen gör skulle självklart göra större verkan om även kommunledningarna i länet jobbade på samma sätt. I Hudiksvall kan vi nu se en kommunledning som håller på att ställa om arbetssättet vilket innebär att företagsklimatet i kommunen kommer att upplevas som bättre om några år. På samma sätt har Ockelbo gjort samma resa.

Inga kommentarer: