Sidor

söndag 10 april 2011

Vad betyder jobbskatteavdraget för dig som arbetar och på vilket sätt skapar det mer jobb i Gävleborg?

Den 2 maj arrangerar Moderaterna i Gävle ett seminarium om jobbskatteavdraget med ett intressant program och många intressanta föreläsare.

Programmet är enligt nedan:

Hans Lindberg, statssekreterare på finansdepartementet tillika en av Anders Borgs närmsta medarbetare, berättar om och redogör för jobbskatteavdragets betydelse för att öka sysselsättningen i Gävleborg. Hans har starka kopplingar till Gävle personligen så det känns extra roligt att just han kommer till vårt seminarium.

Anita Söderman, LRF-konsult och Thomas Wanke, VD Företagarna Gävleborg berättar om avdraget ur ett företagarperspektiv. Alp Uygur, som för bara några år sedan stod till arbetsmarknadens förfogande, men som idag tillsammans med sin fru driver ett företag med flera anställda inom RUT-branschen, berättar sin historia.

Seminariet avslutas med ett panelsamtal med ovanstående talare, Gävlemoderaternas ordförande Jonas Brindmark samt Viktor Rasjö, LO som är motståndare till jobbskatteavdraget och RUT. Samtalet leds av riksdagsledamot Lars Beckman (M) från Gävleborgs län.

Tid: Måndagen 2 maj kl. 9.30 - 11.30. Seminariet inleds med kaffe.

Plats: Templet, Muréngatan 14, Gävle
Föranmälan krävs senast 29/4 till emilie.schelin@riksdagen.se/070-8176486

OBS! Antalet platser är begränsade så anmälan måste ske snarast!

VARMT VÄLKOMNA!

Inga kommentarer: