Sidor

måndag 14 mars 2011

P4 Halland har ett inslag om mötet hos Homemaid idag. Undrar om P4 Gävleborg har detsamma med Rune Wikström som besökte fiskare?

SR P4 Halland har ett inslag i radion om mötet med Homemaid idag. Det var alliansen som träffade företaget för att få en redogörelse för hur rutavdraget har påverkat företaget positivt och SCB släppte också en rapport idag om vilken succe som avdraget har blivit.

Det ska bli intressant att höra om P 4 Radio Gävleborg var med på pressträffen när den moderata riksdagsledamöten Rune Wikström besökte fiskare idag på Länstyrelsen?

1 kommentar:

PEJ sa...

du är något vilsen i pannkakan kan man tycka.
Du frågar ett privat företag vad de tycker om statliga direktBIDRAG till sin verksamhet - man behöver inte ens träffa dom för att veta det svaret.
För det andra - ni monterar ned den svenska välfärden på löpande band - för att i nästa andetag skapa en privat låglönemarknad - vilket klart visas av skatteverkets rapport........ de äldre använder RUT mer och mer. Men snälla Beckman - tycker du inte att de äldre borde få dessa tjänster utförda av det som kallas HEMTJÄNSTEN ????