Sidor

måndag 14 mars 2011

Alliansen i Skatteutskottet har besökt Homemaids huvudkontor i Halmstad idag och en produktionsanläggning för Stena återvinning.

Igårkväll åkte alliansens ledamöter ner till Halmstad för att besöka Homemaids huvudkontor och Stenas produktionsanläggning i samma stad. En mycket intressant resa med värdefulla synpunkter som kommit fram. Homemaid berättade om deras omsättningsökning och framförallt hur många fler medarbetare man har nu, i och med rut-avdraget. Stena hade också en imponerande anläggning med flera konkreta förslag till oss inom skatteområdet som om de genomförs kan leda till en ännu bättring omhändertagande av vårt avfall och restprodukter i Sverige.

Jag har pratat med Birgittha Bjerkén som var mycket nöjd med mötet med fiskarna idag tillsammans med Rune Wikström, ledamot i Miljö och Jordbruksutskottet där man diskuterat strömmingsfiske idag. Jag träffar Rune imorgon och kommer då att följa upp hans möte i Gävle och ta del av hans intryck.

1 kommentar:

PEJ sa...

Sammanfattningsvis:
Moderaterna tycker det är bra att montera ned hemtjänsten för att de gamla själv kan betala sin hetjänst.
Moderaterna tycker det är helt ok med "lite" miljögifter i fisken så gravida kvinnor ska avstå att äta fisk från Östersjön.