Sidor

fredag 21 januari 2011

Thoresen har mycket att bevisa för att kunna representera hela länet!

Tyvärr valde S att nominera Thoresen idag som ny ordförande i regionfullmäktiges styrelse istället för den betydligt mer pragmatiska Stefan Hedin från Sandviken. Förmodligen så är det så enkelt som att vänstersidan nu tar över s i länet och att alla som kan betraktas som höger ska rensas ut.

För länet är detta djupt olyckligt och det var nästan ironi på mycket hög nivå när Thoresen idag sa att han tyckte det var viktigt med näringslivsutveckling i länet. Kom ihåg att han skällt på näringslivet i Hudiksvall under många år, och har betraktat varje seriöst försök till fördjupning i varför företagsklimatet i Hudiksvall är så dåligt som oseriöst.

Det återstår mycket hårt arbete för Thoresen att visa s att det var rätt val - och tyvärr kommer han förmodligen att ställa till med större skada i sin nya position än vad han hade gjort som oppositionsråd i Hudiksvall. Låt oss inte glömma det faktum - att väljarna i Hudiksvall inte ville att han skulle fortsätta in någon ledande position i sin egen kommun men det är inte upp till mig att välja företrädare för andra partier -men kan konstatera att detta kan skada länet mycket allvarligt.

Inga kommentarer: