Sidor

måndag 24 januari 2011

Kalla hårda miljöpartister i Gävle ändrar parkeringstillstånd för funktionshindrade.

Som bekant är miljöpartiet emot alla bilar och nu har den nya ordförande i Tekniska nämnden, en miljöpartist, inlett sin karriär med att ge sig på de svårt sjuka som behöver som parkeringstillstånd för funktionshindrade. Tidigare har samma tre partier som styr Gävle tagit bort personliga assistenter i skolan, och eftersom föräldrar till funktionshindrade barn är en mycket svag grupp, så har inte mycket protester hörts om den förändringen. Man skaffade förmodligen mer kultur för pengar i Gävle istället.

Den statliga radiokanalen Radio Gävleborg har tagit upp nyheten och GD har hakat på. Det är faktiskt smått obegripligt att förstå varför de tre partier som styr Gävle alltid ska ge sig på dem som är svagast och det som är ännu mer svårt att förstå är hur samma partier kan vinna väljarnas förtroende även om det i senaste kommunvalet så gick s och v kraftigt tillbaka och i Gävle sitter s kvar vid makten på mp nåder men nu visar alltså även mp att man vill försämra för dem som redan har det svårt - eller var det just att det vara bilar man fick ge sig på som gjorde att man gav tjänstemännen i uppdrag att försämra på det här sättet?

2 kommentarer:

Picus.V sa...

Nu får du väl be Schörling, miljöpartiet och hela Tekniska Kontoret om ursäkt. (Gävle Kommun också)...
Direktiven för det här är rikstäckande och kommer från Transportstyrelsen. INTE från lokala politiker.

Transportstyrelsen sorterar under Näringsdepartementet, och vem styr där? Maud Olofsson...
Klaga där. Och du får gärna hälsa från mig.

Picus V.

Lars Beckman sa...

Miljöpartiet profilerar sig i Gävle som bilhatare och det är klart att det även ska gälla svårt sjuka funktionshindrade. Varför ska de åka bil enligt mp?