Sidor

söndag 5 december 2010

Lena Melin i Aftonbladet: Mona lät som Nya Moderaterna..

Hon var självkritisk.Hon var förgrymmad.Men framför allt lät Mona Sahlin som en representant för den moderatledda alliansen skriver Aftonbladets Lena Melin idag.

Hon fortsätter:

Mona Sahlins inspel till den debatten var ett 13 sidor långt tal, utformat som ett politiskt testamente. Hon var självkritisk. Framför allt till att Socialdemokraterna inte lyckats tvätta av sig bilden av ett parti för bidragstagare medan moderaterna är alternativet för dem som har jobb.
Det har Sahlin alldeles rätt i. Moderaterna, och alliansen, har blivit de framgångsrikas val. Medan Socialdemokraterna, och de rödgröna, utvecklats till alternativet för dem som behöver hjälp och stöd. Det är olyckligt, framför allt för Sahlins eget parti.

---

Precis så är det. S har blivit ett parti för dem som står utanför arbetsmarknaden medan Moderaterna har en politik för både dem som står utanför arbetsmarknaden och för dem som har jobb. Så är det med politik. Man måste alltid värna alla i samhället med politiken. Alla människor har lika mycket värde och har rätt till en plats i samhället.

Klicka på rubriken för hela artikeln i Aftonbladet.

1 kommentar:

PEJ sa...

hoppas verkligen ni tar in henne som ny medlem - så vi för alltid kan bli av med henne........