Sidor

fredag 5 november 2010

SD företrädare skämde ut Sverige på Nordiska Rådets möte på Island!

En SD företrädare skämde ut Sverige på Nordiska Rådets möte på Island i veckan skriver Expressen. Han åkte alltså utomlands och kallade den som bodde på Island för utlänning. Säger en hel del om SD nivå på argumenation. Det bästa för alla är om SD stannar hemma från och med nu så man inte skämmer ut Sverige mer.(klicka på rubriken för hela artikeln)

Expressen skriver:

Nordiska Rådet avslutade på torsdagen 2010 års sammanträde i Reykjavik på Island. Veckan ska i vanlig ordning ha varit mycket givande men när den svenska delegationen samlades på flygplatsen för att åka hem var det William Hahne, representant från Sverigedemokraternas ungdomsförbund, man talade om.Sverigedemokraten besökte på onsdagskvällen en bar i Reykjavik och kom där ihop sig med en servitör av palestinsk härkomst.
Visir skriver att William Hahne använde rasistiska tillmälen och även hotade servitören. Det hela slutade med att ungdomspolitikern kastade ett ölglas mot den anställde, innan han blev utslängd, enligt tidningen.
- Han säger själv att han bara försökte skvätta ned servitören men tappade glaset, berättar Kormákur Geirharðsson, en av ägarna till baren Ölstofa, för Visir.- Det här är oerhört allvarligt, säger Geirharðsson.

4 kommentarer:

Andreas sa...

Nu försvarar jag inte Hahne´s agerande och jag röstade inte på SD i valet. Men, hur vore det om ni i de övriga riksdagspartierna började respektera väljarna och samtliga folkvalda? Även de som inte tycker som ni i invandringsfrågan.

Din partiledare tex, antydde strax innan valet att om man har extrema åsikter får man skylla sig själv om man blir misshandlad. Jämför det med att man får skylla sig själv om man om man klär sig utmanande
och blir våldtagen

Läs länken och ta till dig av vad han säger om du vill ha min röst fler gånger.

http://www.barometern.se/nyheter/hogsby/c-politiker-oppnar-dorren-for-sd%282168457%29.gm

Lars Beckman sa...

Jag vet inte vad Fredrik sagt eller inte, men det är helt oacceptabelt att man åker som politisk företrädare för Sverige till Island och kallar hårt arbetande människor för okvädesord.

Erik, Sthlm sa...

Bartendern tyckte han slängt fram betalkortet på ett nonchalant sätt och kastade Hahnes betalkort i ansiktet på honom och kallade honom "you fucking piece of shit" - att då kalla honom något elakt tillbaka är väl inte så konstigt.

Media har blåst upp denna bagatell på ett sätt man inte skulle gjort om det vore någon från ett annat parti.

Media har också felaktigt påstått att han är pressekreterare för SD.

Picus.V sa...

@ Erik, Sthlm.

William Hahne ÄR pressekreterare för SD...
Du kanske blandar ihop det med PARTI-sekreterare.

Hur det än är så uppför man sig inte som en jävla idiot utomlands. Inte som företrädare för ett svenskt riksdagsparti på officiellt besök och inte som svensk turistande medborgare heller för den delen...