Sidor

lördag 11 september 2010

LO försöker köpa svenska folket genom nya pengar till s.

Aftonbladet (klicka på rubriken) skriver om att LO tror att valet handlar om pengar, och ger nu i panik ännu mer pengar till s. Om det vore så enkelt så skulle s leda överlägset i årets valrörelse då partiet har den överlägset största valbudgeten + ett antal avlönade fackliga ombudsmän som arbetar som valarbetare för partiet.


Nu handlar inte politik om den som har mest pengar - utan de bästa ideerna. Det är uppenbart att svenska folket inte vill ha kraftigt höjda bensinskatter, införda kilometerskatter för tung trafik, avskaffat rut och rot avdrag, höjd skatt för alla som jobbar eller fördubblade arbetsgivaravgifter för unga under 26 år. För den som bor i villa skulle en s-seger innebära kraftigt höjda elpriser och återinför fastighetsskatt.

Det är alltså det som LO och det socialdemokratiska partiet inte har förstått. De har hamnat helt i otakt med väljarna och genom att attackera alla som bor i hela länet så sjunker man nu som en sten i opinionen och mycket talar nu för att partiet kommer runt 25 % även i vårt län. Det vore nyttigt för s så att de får ompröva sin politik inför nästa val.

Nu finns det bara ett resultat som räknas - avlagda röster på valdagen, och sista veckan gäller det nu för oss i alliansen att mobilisera varje enskild person att gå och rösta på oss. För ett bättre Gävleborgs län att bo och verka i, och för att Sverige ska bli ett föregångsland.

1 kommentar:

Marita Engström sa...

Och varför vill inte moderaterna redovisa varifrån man får sina pengar?