Sidor

fredag 27 augusti 2010

Socialdemokrater i panik försöker nu avleda debatten från sakpolitik i Gefle Dagblad.

Socialdemokraterna är desperata vilket vi har sett i LO´s osmakliga negativa kampanj, och vi kan också se hur s centralt skickar ut falska pm till alla valarbetare om alliansens politik. Det vi ser ser är alltså en socialdemokrati fullständig otakt med opinionen och svenska folket. I dagens DN är Moderaterna största parti och socialdemokraterna har sitt lägsta stöd sedan 1997, enligt samma artikel.

I det läget så börjar smutskastningen av enskilda personer och ett försök från s att inte diskutera och debattera sakfrågor. I dag försöker en av länets tyngsta socialdemokrater Elin Lundgren, som är vice ordförande i arbetarkommunen, vice ordförande i socialnämnden och dessutom toppkandidat till Riksdagen framställa sig som ett ungt oskyldigt offer för den otäcka moderaten Lars Beckman i en insändare i Gefle Dagblad. Bakgrunden är att det förekom en debatt på Facebook mellan mig och en facklig företrädare där Elin Lundgren gick in i debatten och talade om att PEJ inte borde svara på mina frågor. Det han inte fick svara på var hur det kan vara misär och påverka välfärden när Alliansen sänker skatten med 5 miljarder men när socialdemokraterna lovar sänkt skatt, ofinansierade, på 17.5 miljarder så påverkar det inte välfärden? Det här måste socialdemokraterna i allmänhet men Elin Lundgren i synnerhet svara på.

Det räcker med att Elin läser sin egen insändare som hon skrivit under, så ser hon att hon har fel i sak dessutom. (Elin, nästa gång du skriver under en insändare - så läs alltså vad du skriver under. Du har ju jobbat som lärare så du har säkert goda språkkunskaper)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tror du har missuppfattat lite, men typiskt en medelålders, ohyggligt oattraktiv moderatgubbe att smutskasta och ljuga ihop stories om en ung och driven världsförbättrare med ambitioner för välfärden!