Sidor

måndag 30 augusti 2010

Först var det Göran Persson - nu är det Björn Rosengren - som sågar Mona Sahlin!

Aftonbladet skriver om Göran Perssons och Björn Rosengrens totala sågning av Mona. (klicka på rubriken för hela artikeln.)

Frågan är om det är ett sista försök att få fart på valarbetarna eller om det inte, vilket är mer troligt, att de är uppriktigt förbannade över att s har presenterat en politik som skadar hela Sveriges intressen, och som nu med stor sannolikhet orsakar S största valförlust någonsin. Varför skulle svenska folket vilja ha höjd skatt för alla löntagare, kilometerskatt för tung trafik, kraftigt höjda drivmedelspriser, avskattat rot och rutavdrag och fördubblad arbetsgivaravgift för unga. Lägg till det snabbavveckling av kärnkraft och höjda elskatter och återinförd fastighetsskatt, och ingen förbifart Stockholm men lite mer i a-kassa till den som inte jobbar liksom en något höjd sjukförsäkring och skattesubventionerad Butler i Stockholms tunnelbana liksom clowner i äldreomsorgen. Det är inte undra på att de ledande s lämnar partiet i länet.

Imorgon kommer s att lova allt till alla i sitt valmanifest med de två andra röda partierna, men trovärdigheten för en desperat partiledning hos svenska folket måste vara noll och intet.

Inga kommentarer: