Sidor

fredag 30 april 2010

S-demonstration mot sig själva!

I dagens Hudiksvalls Tidning har jag och Bengt-Emil Andersson en debattartikel där vi ställer frågan mot vem S ska demonstrera emot eftersom de har styrt länet sedan rösträtten infördes och det mesta har gått fel i länet de sista 25 åren.(Klicka på rubriken för artikeln).

Arbetarbladet har publicerat en debattartikel mot mig där facken försvarar varför man ska strejka och enligt dom ska medlemmarna strejka för högre a-kassa. Inte en bokstav om hur nya jobb ska skapas och hur vi ska minska den stora ungdomsarbetslösheten. Inte en bokstav om miljöpartiets krav på snabbavveckling av kärnkraften som är en snabbavveckling av jobben och inte en bokstav om den chockhöjning av bensinskatten som de tre socialistiska partierna vill göra.

6 kommentarer:

Picus.V sa...

Skäms Lars Beckman.

Du har inte gjort läxan som jag sa. Du fortsätter rapa om tre socialistiska partier när du menar oppositionen. Fast jag gav dig en mycket klar ledtråd så mäktade du inte ens försöka.

Miljöpartiet de Gröna har en GRÖN ideologi, Lars.

I samhällskunskap, kursen "Politiska partier och ideologier" måste det bli betyget IG.

Lars Beckman sa...

Jo, jag håller med dig om att tidigare var miljöpartiet ett grönt parti som var mellan blocken, nu är man en del av den socialdemokratiska maktapparaten, där målet om makt alltid har varit viktigare än innehållet i politiken, dvs vad som är bra för svenska folket.

Picus.V sa...

Hur är det då i de kommuner där Miljöpartiet regerar tillsammans med borgarna?
är de "socialister" där också?

Centern, Socialdemokraterna och Miljöpartiet styr för närvarande Landstinget Gävleborg.
är Centern ett socialistparti här också?

PEJ sa...

"nu är man en del av den socialdemokratiska maktapparaten"......säger du.

Gäller det samma sak för Fp, Kd och C ????
(den Konservativa maktapparaten)

Lars Beckman sa...

Är man borgerlig väljare och inte vill ha socialdemokraterna vid makten så kan man inte rösta på centerpartiet eller miljöpartiet.

hanna sa...

hoppsan.... "ska man inte rösta på centerpartiet"

Men Beckman, överger du en vän i nöden - precis balanserande runt spärrgränsen ????