Sidor

lördag 20 mars 2010

Strömvallen kan bli en modern arena för framtiden!

Inom ett par veckor ska ett möte hållas med en intressent som är beredd att vara med och skapa en modern arena för Gefle IF säger en mycket säker källa. Det betyder att ärendet borde lyftas bort från Kommunstyrelsens bord till veckan till dess att vi vet hur det mötet slutar och hur en annan lösning skulle kunna se ut.

Eftersom jag vet att kommunledningen i Gävle vet om mötet så tänker man förmodligen tvärtom från socialdemokraterna - det gäller att köra igenom ärendet så fort som möjligt - eftersom en omodern träläktare är det enda som vänsterpartiet och miljöpartiet eventuellt kan acceptera.

Idrottspolitiken i Gävle verkar ha havererat. Brynäs har förhandlat med kommunen under lång tid för att hitta en lösning på en C-hall och Gefle IF får inte en anläggning som säkerställer en plats i allsvenskan i framtiden. Ännu ett skäl till att alliansen ska ta över ledarskapet i stadshuset efter valet i höst.

Jag och Niclas Bornegrim väntar fortfarande på ett svar från vänsterpartiet och miljöpartiet som styr Gävle tillsammans med socialdemokraterna på deras gemensamma syn på strömvallen området och om man överhuvudtaget är intresserad av alternativ A, det alternativ som en Gefle IF förordat som det bästa för föreningen.

Inga kommentarer: