Sidor

fredag 26 mars 2010

Städföretag hyllar RUT avdrag i GD. Nystartat företag har redan 7 anställda!

Finns det jobb som inte är lika mycket värda som andra? Jag tycker att alla jobb är lika viktiga. En målare är inte finare än en någon som jobbar inom sektorn avdrag för hushållsnära tjänster.

Gefle Dagblad (klicka på rubriken) har en artikel om vad städföretagen tycker om RUT avdraget och ett av företagen har bara på ett år ordnat jobb åt 7 Gävleborg. Enligt företagaren hotas de jobben om RUT avdraget försvinner som de röd-gröna vill ta bort medan alliansen vill bygga ut avdraget.


3 kommentarer:

hanna sa...

Det handlar inte om vilka jobb som är "fina" eller inte.
Det handlar om vad våra skattepengar ska användas till. Ska vi ha bra skola, vård och omsorg ? Eller ska vi gemensamt betala för städning av privata hem ? Är det välfärd att privata hem kan byggas om ?? Är det välfärd att rasta hunden ??

Jag tycker att skattepengar ska användas för en bra offentlig sektor - inte för att privata företag ska gynnas av subventioner. Det är ju liksom meningen med marknadsekonomi - konkurrens för privata företag på lika villkor. Och det är väl marknadsekonomi SN vill ha, eller ???????

Lars Beckman sa...

Hanna,

Då är du alltså emot rotavdrag också?

hanna sa...

"you can take it to the bank".....för att citerar en av dina idoler.

Inga skattepengar ska gå till att städa eller reparera privata bostäder !!!!