Sidor

måndag 8 februari 2010

Fint Gävlebesök av Sveriges statsminister idag!

Fredrik Reinfeldt är en av Sveriges populäraste statsministrar i modern tid. Efter att ha deltagit i en lunch med honom i Gävle idag är det lätt att förstå varför. Fredrik tar allvarliga samhällsproblem på stort allvar och med sin lyssnande ledarstil så har han lett Sverige genom en svår internationell lågkonjunktur.

Det var uppfriskande att höra Fredrik säga att han vägrar att acceptera att en människa som hamnar i en svår sjukdom eller svår livskris i 25 års ålder för alltid skulle vara förbrukad på den svenska arbetsmarknaden som var det gamla socialdemokratiska systemet med att göra människor till förtidspensionärer för alltid. Fredrik var mycket tydlig i att Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen ska göra allt som står i deras makt att hjälpa människor tillbaka.

Tänk dig om Mona Sahlin Peter Eriksson och Lars Ohly istället hade suttit vid makten under den här perioden. Stackars Sverige!

Vi är många som brinner för att Sverige och vår region ska bli ännu bättre att leva och bo i och Fredrik är rätt man att leda Sverige in i framtiden och våra nya utmaningar vi står inför.

Inga kommentarer: