Sidor

onsdag 28 november 2012

Krisen hos rasisterna i sd verkar oändlig..

Krisen och kaoset hos rasisterna i sverigedemokraterna verkar oändliga. Nu är det en ny riksdagsledamot som har betett sig illa enligt Expressen. Jag är inte förvånad över att det blir kaos och kalabalik i ett parti som har så allmän dålig inställning till alla människors lika värde och som ser alla utrikesfödda som onda för Sverige.

Att det är över 700 000 utrikesfödda i Sverige som arbetar och bidrar med att bygga framtidens Sverige det negligerar rasisterna helt. I Gävleborg är det över 7500 utrikesfödda som går till jobbet varje vecka, och ett stort antal utrikesfödda som driver företag i länet, och som har många anställda. Det är dem som rasisterna vill slänga ut eller inte välkomna till Sverige.

Sverigedemokraterna faller nu sönder inifrån och jag tror att det är få som beklagar att de nu håller på att förgöra sig själva i interna konflikter.

1 kommentar:

Anonym sa...

700 000 utrikesfödda är "sysselsatta". Vilket är en helt annan femma. Nämligen:

"personer som under en viss vecka (referensveckan) utförde något arbete (minst en timme), antingen som avlönade arbetstagare, som egna företagare (inklusive fria yrkesutövare) eller oavlönade medhjälpare i företag tillhörande make/maka eller annan medlem av samma hushåll (=sysselsatta, i arbete)."

Och även de som deltar i olika arbetsmarkandsprogram ingår.

Källa: http://www.scb.se/Pages/Standard____218190.aspx

Fast det visste du redan, eller hur? Eftersom du använde just uttrycket "går till jobbet varje vecka"