Sidor

onsdag 3 september 2014

v mp och s brände av 40 miljoner igår på kommunstyrelsen i Gävle - till allt utom förbättringar av skolan och övrig kärnverksamhet.

Igår tog v mp och s två ytterst märkliga beslut på kommunstyrelsen. Det första var att man är beredd att skänka bort 25 miljoner av Gävlebornas pengar till ett hockeylag, och det andra var att man tänker skänka bort 9.5 miljoner av Gävlebornas pengar till Folkets Hus.

Samma dag kom det ytterligare en ranking där Gävle kommun fortsätter att rasa på skolrankninglistor. V mp och s prioriterar alltså att skänka bort pengar till Folkets Hus och ett hockeylag istället för att förstärka skolan i Gävle.

Genom att skänka bort 40 miljoner till diverse projekt så tar vi alltså motsvarande summa från Gävles skolor och förskolor. Politik handlar om att prioritera verksamheter rätt, och det är uppenbart för alla att v mp och s helt har tappat greppet om att styra Gävle kommun. Vi har sagt nej till miljonrullningen och vill istället använda dina skattepengar till att förstärka skolan, och skapa fler jobb och mer företagsamhet i Gävle. För det behöver vi nu ditt stöd. Rösta på Nya Moderaterna i årets val, både i kommun landsting och riksdag.

Inga kommentarer: