Sidor

torsdag 26 april 2018

Pressträff med Anders Edholm

Pressinbjudan: vice partisekreterare för Moderaterna Anders Edholm besöker Ljusdals kommun!

Fredag den 27 april besöker vice partisekreterare för Moderaterna Anders Edholm och riksdagsledamot Lars Beckman Ljusdal för ett möte med kommunstyrelsens ordförande Lars Molin, företagsbesök och ett öppet medlemsmöte.

Maria Molin regionråd i Gävleborg medverkar också. Syftet med Anders Edholms besök i Ljusdal är att samtala om hur Moderaternas politik har utvecklats för landsbygden och berätta om Moderaternas nationella prioriteringar inför valet 2018.

Ljusdal är en av få kommuner som har en moderat kommunstyrelseordförande norr om Dalälven och under mandatperioden har viktiga steg tagits för att förbättra villkoren för att driva företag och bo i Ljusdal. Ljusdal är beroende av att den nationella regionala och lokala politiken går hand i hand, och det är viktigt med våra goda samarbete inom Moderaterna på alla nivåer.

I samband med besöket så finns det möjlighet för media att träffa våra Moderata företrädare. Välkommen till Ljusdals Golfklubb klockan 13.00 för en pressträff med Anders Edholm mfl.

Datum: 2018 04 27
Tid: 13.00
Plats: Ljusdals golfklubb

För mer information,

Kontakta Riksdagsledamot Lars Beckman, 070 361 36 96


Inga kommentarer: