Sidor

onsdag 3 september 2014

Alliansregeringen tillför kraftigt ökade resurser till försvaret. Det behövs i en orolig omvärld!

Med anledning av den oroliga omvärld som vi har runt Sverige så har alliansregeringen klokt nog fattat beslut om att stärka resurserna till försvaret. Det skriver partiledarna på DN debatt idag.

Mot alliansens kraftiga förstärkning av försvaret står V och MP, liksom FI som vill skära ned kraftigt på försvaret. Vem är man nyttig idiot för? Vem förutom Putin skulle tjäna på att Sverige inte kan försvara sig om det skulle vara aktuellt?

Vill du ha ett tryggt Sverige att bo i, så väljer du att rösta på Nya Moderaterna och alliansen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"kraftigt ökade resurser"

Herregud, Beckman. Nettotillförseln av resurser till försvaret enligt Moderaternas förslag hamnar ju på minus.

Nu är det ditt förtroende spelar med, Beckman. Sifforna på bordet nu som visar dessa "kraftigt" ökade resurser - annars är nog mitt sista förtroende för dig och för moderaterna konsumerat.

Nya Moderaternas försvarspolitik tillsammans med den yttersta naiva hållning (eller väl planerade?) gällande den överdimensionerade och samhällspåfrestande asyl-/anhörighetsinvandringen är det största sveket det svenska folket har fått utstå av en sittande regering i modern tid.

Pinsamt, Beckman.

Steif sa...

"kraftigt ökade resurser"

Ta inte efter Putin. Inte mer. Sluta med det. Detta var sista gången. Lögner och flagranta överdrifter hör inte hemma i vår demokrati.

Eller är du så lurad av dem uppåt in näringskedjan i M att du tror på det du skriver?

Anonym sa...

Jodå. Efter att denna satsning krockat med de besparingar som ålagts försvarsmakten med den andra handen återstår visst en (netto)satsning till slut! En satsning som ökar förslagsanslaget med hela 0,7 promille!
Fler såna här "satsningar" av nymoderaterna och vi går under!
Skäms!

//Martin