Sidor

torsdag 7 juni 2018

Ett djupt olyckligt beslut idag om de 9000 männen som saknar asylskäl!


Idag har en majoritet i Sveriges riksdag beslutat att 9000 män från Afghanistan får en ny möjlighet till asyl i Sverige. Det är ett djupt olyckligt beslut konstaterar riksdagsledamot Lars Beckman (M) i ett uttalande.

-          - Det är viktigt att Sverige har en trovärdig långsiktig och förutsägbar migrationspolitik där varje person får sin asylrätt prövad. Det betyder att vid ett ja har man rätt att stanna i Sverige men vid ett nej ska man lämna Sverige säger Lars Beckman i en kommentar till riksdagens beslut.

-         -  Dagens beslut undergräver förtroendet för den svenska migrationspolitiken och belönar dem som i värsta fall har ljugit om sin ålder till skillnad från dem som har följt sitt avvisningsbeslut och har lämnat Sverige säger Lars Beckman vidare.

-           - Elin Lundgren (S) riksdagsledamot från Gävleborg tillhör s främsta flyktingaktivister i deras riksdagsgrupp har Dagens Nyheter skrivit om i en artikel nyligen, och nu förutsätter jag att hon tillsammans med socialdemokraterna tar fram en politik för fler utrikesfödda i jobb – i annat fall kommer dagens beslut att ytterligare förstärka belastningen på våra välfärdsystem och kommunernas försörjningsstöd avslutar Lars Beckman

För mer kommentarer, kontakta Lars Beckman 070 361 36 96

Inga kommentarer: