Sidor

måndag 11 augusti 2014

Den med borgerliga värderingar som vill vara säker på att vi får en socialistisk regering i Sverige ska rösta på ett missnöjesparti

Ibland hör man till och från att någon säger att man funderar på att rösta på ett missnöjesparti istället för på Nya Moderaterna. Mitt enkla svar är då: Vill du vara säker på att få socialistledaren Stefan Löfven som statsminister och en mörkröd regering ska du självklart överväga att rösta på ett missnöjesparti, eller om man så vill, ett enfrågeparti.

Vill man däremot ha ett parti och en allians som tar ansvar för hela Sverige, med borgerliga värderingar och utgångspunkter, så ska man självfallet rösta på Nya Moderaterna. Varje ev röst som försvinner från Nya Moderaterna till ett missnöjesparti är en röst på Stefan Löfven. Moderaterna kommer aldrig någonsin att samarbeta med ett invandrarfientligt missnöjesparti.

Det finns alltid nya samhällsutmaningar att lösa, och vem vill du ha som statsminister under kommande mandatperiod?

En socialistledare utan erfarenhet av grundläggande politiskt arbete eller en erfaren statsminister med en skicklig alliansregering? Vill du se Lars Ohly i en svensk regering? Drömmer du om att Mona Sahlin skulle göra comeback som minister? Ja, då ska du självklart överväga att rösta på sd istället för Nya Moderaterna. Jag tror att vi måste vara fler som berättar om resultatet av en förlorad röst för Moderaterna och alliansen. Det innebär förmodligen en socialistisk regering. En socialistisk regering som inte är förbereddd för uppgiften, och som inte har några andra politiska förslag än att chockhöja skatterna för svenska folket. I Gävle höjde s v mp kommunalskatten med 75 öre, vilket kostade en barnfamilj 5000 kronor per år. Enligt Riksdagens utredningstjänst skulle vänsterpartiets budgetmotion i Sveriges Riksdag kosta en barnfamilj 59 000 per år i minskad köpkraft/skattehöjning.

Det är alltså ett systemskifte vi pratar om som de mörkröda socialistpartierna överväger. Vill du ha en fortsatt framgångsrik alliansregering så måste du också rösta på oss Moderater eller ett annat alliansparti. I Sverige så har vi fria och allmänna val, och självklart står det var och en fritt att kasta bort sin röst på ett missnöjesparti, och därmed indirekt rösta på miljöpartiet vänsterpartiet och socialdemokraterna. För Sverige vore det dock en olycka!2 kommentarer:

Tobbe sa...

När ska "Nya Moderaterna" förstå att det är du Lars som är den bästa reklampelaren för "socialisterna"?

Anonym sa...

Jag röstar gärna på ett borgerligt parti, om det nu hade funnits ett sådant som verkligen tar ansvar.

Senaste krävde migrationsverket 48 nya fräscha miljarder för annars skulle kontentan bli att invandringen släpps fri. Dessutom har vi lagen om gratis vård till personer som befinner sig illegalt i landet. Samtidigt så har jag en släkting som är i behov av personlig assistent, men det nekar försäkringskassan blankt och sänder tillbaka ett beslut mitt i sommaren om att han berättigad till exakt noll timmar.

Den nu förda invandringspolitiken som saknar styrning riskerar att splittra landet, denna process har redan börjat. Du kan se den i t.ex. Husby och Rinkeby. Jag har tom träffat invandrar som flyttat från Rinkeby illa kvickt eftersom det inte går att bo där om man har ett jobb. Och min vän som jobbar med telekommunikation fick på sitt bord att beställa en väktare till tekniken som skulle in och göra service på en station i Rosengård. Vad är det inte om splittring?

Sen har vi historien min sambo kom hem med efter att hon besökt en förening för invandrarkvinnor, där satt det 40 åriga afrikanska kvinnor och tyckte att det var minsann ingen ide att de lärde sig svenska, de var för gamla för att jobba.

Eller då min släkting som jobbar inom vården med barn behövde hjälp av en tolk. Då vägrade mamman till det sjuka barnet och tolken att prata med varandra för att de var från två olika klaner som låg i strid med varandra.

Min gravida sambo och jag gick på Drottninggatan den gången då självmordsbombaren sprängde sig själv. Vi fick sedan se en trött statsminister och utan ett uns sprängkraft i rösten timmar senare försöka förklara och släta över det som har hänt. När jag såg det blev jag så förbannad att jag skakade. Här har någon försökt att mörda oss, och andra svenskar, mitt våra julförberedelser. En av de få högtider vi svenskar samlas runt. Men det är ju klart, Reinfeldt tycker väl sådan traditioner är barbari.

Jag är själv en företagare som håller på att bygga upp ett internationellt företag och vi har några tuffa år bakom oss. De tuffa åren inkluderar min familj som består av en invandrad sambo (utan jobb) och numera vår gemensamma dotter. Förstår du att se de mängder med skattepengar vi skickar in efter att man levt på nära eller under extistensminimum under uppbyggnadsfasen sticker rejält i ögonen när man ser saker som ovanstående?

Allt ovan är historier som utspelat sig under alliansens två mandatperioder.

Lars, folk röstar inte på missnöjespartier för att de tycker de är roligt. De röstar på dem för att de är desperata och ser dem som det minst dåliga alternativet.

Kliv ur sandlådan och ta de tuffa besluten angående invandringen nu!


Annars är väl det enda alternativet att ta hela sitt pick och pack och lämna landet. Vi är redan flera i min omgivning som pratar om det.
/Fredrik