Sidor

lördag 12 april 2014

Idag fortsätter Nya Moderaterna Gävleborgs förbundsstämma!

Idag fortsätter Nya Moderaterna Gävleborg förbundsstämman. Igår besöktes vi av arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson och vår blivande EU parlamentariker Carl-Oskar Bohlin. Idag kommer försvarsminister Karin Enström och vi ska anta vårt nya regionalpolitiska handlingsprogram för Gävleborg.

Med fler alliansstyrda kommuner i länet så kommer vi att vända den negativa utvecklingen och ligga i toppen istället för botten!


- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

Anonym sa...

Lars, som gammal moderatväljare skulle jag vilja be dig att verkligen lyssna på kommentarerna från försvarsbloggarna som Skipper, Wiseman's Wisdoms, Cornucopia etc. De drivs av personer med mycket djup kunskap inom försvarsområdet. I grunden är detta moderata kärnväljare men en stor mängd följare. Jag ber dig att verkligen studera situationen inom försvaret i detalj innan du publicerar Twitter-kommentarer kring satsningar och förstärkningar.

Den nuvarande moderata försvarspolitiken riskerar att skapa missnöjesröstare som väljer SD. Det är bättre att vara ärliga och erkänna att nuvarande situation inte är tillfredsställande men att Moderaterna kommer att lansera en rad förbättringar i nästa mandatperiod. En skönmålning kommer att slå tillbaka med förlorade röster och uppgiven personal inom Försvarsmakten.

Med vänlig hälsning,
Moderatväljaren