Sidor

lördag 9 november 2013

Jobb och företagsturnen fortsätter till Österfärnebo på måndag, där även en mycket intressant RUT rapport kommer att presenteras om hur en barnfamilj skulle påverkas av s resp v och mp budget i Riksdagen.

PRESSINBJUDAN:
 
2013-11-08
 
Moderaternas jobb- och företagsturné fortsätter till Österfärnebo, där det även redovisas hur S, V och MP:s budgetar skulle påverka en barnfamiljs ekonomi i Gästrikland


Riksdagsledamot Lars Beckman har under sommaren och hösten varit ute på en omfattande företagsturné i Gävleborg. Syftet är att lyssna in vad länets jobbskapare bedömer är viktigt ur ett politiskt perspektiv för att man ska kunna utveckla sina företag och anställa fler. Nyligen presenterades oppositionspartiernas skuggbudgetar. Under besöket kommer Beckman lyssna på vad småföretagare i Österfärnebo har för syn på och hur det påverkar arbetsplatserna med exempelvis höjda arbetsgivaravgifter för unga och ett införande av en lastbilsskatt samt vilka konsekvenser en höjd restaurangmoms skulle få.

 
Dagen börjar med ett besök på Ekosystem som levererar pelletsbrännare. Sedan fortsätter man till Izomaskin sysslar med isbanemaskiner. Dagen avslutas på Lundgrens Bageri & Konditori.


Riksdagens utredningstjänst har på Lars Beckmans uppdrag analyserat S, V och MP:s budgetalternativ, och hur deras förslag påverkar en typisk barnfamilj ekonomiskt. Undersökningen visar konkret vad det skulle betyda för en barnfamilj i Gästrikland om S, V och MP:s förslag fick genomslag. Undersökningen redovisas i sin helhet i samband med pressträffen.

 
Medverkande:

 Lars Beckman (M), riksdagsledamot Gävleborgs län

Annemari Bergström (M), Fullmäktigeledamot, Landstinget Gävleborg

Hans Olsson (M), oppositionsråd Sandviken

Daniel Sjöberg (M), ordförande M Sandviken

 
Tid: Måndagen den 11 november

Plats: Lundgrens Bageri & Konditori

 
Välkomna!

Kontakt:

 
Lars Beckman

Riksdagsledamot (M) för Gävleborgs län

070 – 361 36 96

Inga kommentarer: