Sidor

tisdag 1 oktober 2013

Vänsterpartiets flirt med småföretagare var bara just en flirt och inte riktig kärlek...

Vänsterpartiet förvånade nog många när man helt plötsligt skulle profilera sig mot småföretagare. Det visar sig inte vara på riktigt utan bara en simpel flirt. Imorgon ska Riksdagen besluta om en mycket viktig reform för att underlätta för små och medelstora företag att få in kapital till sitt företag. Investeringsavdrag är en efterlängtad reform och kommer att bidra till att fler företag kan växa snabbare, och därmed skapa fler jobb.

Alla partier i Sveriges Riksdag står bakom reformen utom just det parti som sade sig vilja värna småföretagare nuförtiden - vänsterpartiet. Jag misstänker att Ulla Andersson vänder bort blicken när hon hädanefter möter en småföretagare, men å andra sidan är det ärligt av v att vara emot allt vad företagsamhet heter. För ett parti som drömmer om att all verksamhet ska vara statlig så är det logiskt att även vara emot att företagen får lättare att skapa kapital.



1 kommentar:

GeorginA sa...

Omedelbara onlinelån. 100% online. Inga samtal, inget pappersarbete. Ansök nu! (Atlasloanfirm@outlook.com / Whatsapp +1 443 345 9339)