Sidor

onsdag 6 mars 2013

Tankesmedjan i P3, Stina Wollter och Sivkollektivet tillsammans..

Men P3 är inte vänster?- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Magnus sa...

Hej!
1. Det är två företrädare för ett av P3:s många program som kommer att delta. Dessutom inte under officiell "P3-flagg", även om man annonserar om att de är programledare på kanalen.

2. Bara för att man deltar i ett evenemang arrangerat av någon betyder inte det att man delar dennes åsikter.

3. Festivalen arrangeras av ett antal olika partier, ungdomsförbund och andra organisationer med allt ifrån röda till grönblå partifärger. Bland annat ett bibliotek utan någon som helst, vad jag kan se, politisk färg.

Jag är bara nyfiken på hur du egentligen tänker när du konstaterar att P3 skulle vara vänster? Det känns som att man kanske ska ha lite mer på fötterna än inslag i satirprogam och deltagande i diverse evenemang för att bevisa sin tes. Det är ju väldigt allvarliga anklagelser mot en kanal som ska förhålla sig public service-mässigt till politiken. Det ser ju ganska illa ut om man ska dra sådana slutsatser baserat på just de exempel som du har gett här och på twitter.

Med samma slutledningsförmåga kan jag kalla dig för djurplågare för att du har gått på späckhuggarshow på Sea World. Och så funkar det ju inte.