Sidor

onsdag 16 november 2011

Cirkus Juholt kommer till Gävle..

Nästa vecka kommer cirkus Juholt till Gävle enligt GD och AB.  Som jag skrev på bloggen förra veckan så passar Juholt och Blank bra ihop. Vad är det Juholt tänker studera i Gävle? Har han ett intresse av att sätta sig in i frågor om resor till USA som betalas av privata företag eller läste han Motormännens undersökning om usla övergångsställen i Gävle där vi ligger i botten...

Nja, förmodligen är det nu dags för Gävle på hans stora förlåt mig turné och kanske han ska försöka gjuta in lite mod i den lokala s organisationen...Han kan ju börja med att förklara för Elin Lundgren, lokal s riksdagsledamot varför det är så bra med RUT avdrag, som man nu är för till hälften... Elin har annars byggt sin politiska karriär på att vara emot just RUT avdrag då hon anser att det går skattepengar, oklart hur hon menar, till fel personer och fel familjer. Har jag förstått s förslag rätt så skulle rut avdrag gå till barnfamiljer men de som är barnlösa eller inte har hemmavarande barn skulle alltså inte ha rätt till avdrag enligt s.

Juholt byter uppfattning ett par gånger per dag/vecka i stora centrala frågor så det var i varje fall beskedet i den frågan som kom fram för någon veckan, men vad som gäller imorgon är det ingen som vet.

Inga kommentarer: