Sidor

söndag 9 oktober 2011

Juholt lämnar walkover både i politiken och i tv debatter. Ganska självklart att han inte vill möta statsministern i en debatt.

Expressen KG Bergström skriver idag om kvällens märkliga tv debatt där två oppositionspartier lämnat walkover till kvällens debatt. Det är ganska självklart men fullkomligt unikt att Juholt inte ville stå i tv rutan ikväll med tanke på att han förmodligen inte ens var säker på att han fortfarande skulle vara partiledare ikvällens debatt. Att presentera en budget som så fullkomligt sågades av sin egen riksdagsgrupp och sedan attackera Sveriges ungdomar i sin budget gjorde att han helt enkelt tyckte att det var bättre att sitta hemma i sin lägenhet....

Frågan är vad s ska göra nu. Juholt var den stora frälsaren som skulle göra dom till ett större parti men verkligheten har sprungit ifrån dem. Det är inte 60-talet längre utan Sverige behöver en politik för framtiden och det ansvaret för Sverige och arbetslinjen tar alliansen gemensamt varje dag. I stort och smått förbättrar vi sakta Sverige för hela befolkningen. Det är självklart att det inte går så fort som vi vill med tanke på att s styrt Sverige för länge, och det finns fortfarande en och annan som längtar tillbaka till förr men Riksdagen och Regeringen har aldrig tidigare haft så stort förtroende hos svenska folket enligt SOM institutet i modern tid och enda anledningen till att det inte lyfts fram i de statliga medierna är nog att de tillhör dem som längtar tillbaka till en annan regering i en annan tid. Svenska folket kan alltså vara lugna - låt Juholt och s sitta hemma i soffan så tar vi ansvar för Sverige istället.

Inga kommentarer: