Sidor

söndag 1 maj 2011

Antingen kan man arbeta politiskt för att lösa samhällsproblem eller så går man ut och gapar och skriker en gång per år...

För mig är det självklart att arbeta politiskt varje dag för att lösa allvarliga och viktiga samhällsproblem men för socialisterna är det viktigare att en gång per år gå ut och gapa och skrika. Det löser inga samhällsproblem men det är genialt för att lura invånarna.I Gävle styr de tre socialistiska partierna med vältjänt resultat. Gävle och de allra flesta kommunerna i länet toppar alla nationella rankinglistor över dålig skola, dåligt företagsklimat,dålig sjukvård, hög arbetslöshet osv från fel håll.Och idag kommer de kommunalråd och landstingsråd som är direkt ansvariga för detta gå ut och demonstrera mot sig själva. Media i allmänhet och den statliga i synnerhet kommer att rapportera om de stora tågen....men i själva verket går inte ens de närmast sörjande som har politiska uppdrag i tågen.

Vi andra kan med gott mod glädjas över att Sverige styrs tryggt och säkert av en stabil alliansregering. I Uppsala har man en glädjens dag för familjen idag som brukar samla väsentligt mer människor än demonstrationstågen men det brukar inte omnämnas i våra media.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Du gör ett fantastiskt arbete Lars! Grattis moderaterna i Gävle till en oerhört enggagerad riksdagsman som driver politiska frågor varje dag! Jag blir glad över att få ta del av de politiska livet och tankarna i politiken i Gävle genom dig Lars !! Tack! Bra jobbat och lycka till i fortsättningen!

Leif Jansson sa...

Jag håller fullständigt med deig Ulla. Jag bor i Sydafrika men följer hela tiden Lars. Han är en politiker som verkligen arbetar för för folket odh dessutom ser till att upplysa alla om vad han gör och vad som händwer. Tack Lars.

Anonym sa...

Lars Beckman - du är en patetiskt människa som jämt och ständigt gnäller över andra. Du har inga egna ideér - bara gnäll och skrik hela tiden.
1:e maj är arbetarnas dag - och Moderaterna lyckas ALDRIG ta den ifrån oss (som ni försöker ta namnet Arbetarparti).
Hela Moderaternas politik går ut på att TA från fattiga och GE till rika - samma politik som ni har bedrivet i 100 år. Numera görs det genom manupulation och förvrängning av er retorik. Samma gamla klasspolitik som de sista 100 åren.

PEJ sa...

”gapa och skrika” – ”närmast sörjande”….. Jag är något förvånad över din nedlåtande ton, på gränsen till en väl utvecklat härskarteknik. Jag trodde att det låg någonting i att moderaterna kallar sig ett ”arbetarparti”…… men det visar sig gång på gång vara en synvilla – ett utstuderat sätt att vilseleda delar av befolkningen.

Lars Beckman sa...

Ulla och Leif! Tack!!