Sidor

torsdag 10 februari 2011

Välkommet överklagande av Brynäs IF!

Det är välkommet att Brynäs IF nu överklagar Förvaltningsrättens beslut. Enligt Gävle kommuns ansvariga tjänstemän som uttalar sig i GD idag så är dock beslutet rätt men vi får nu se vad Förvaltningsrätten anser i frågan. Jag hoppas verkligen att Brynäs vinner den här överklagan annars blir det saftkalas istället för slutspelsstämning efter den 28/2.

Jag har sagt det förut men säger det gärna igen. Gävle kommun har ett starkt arbetsgivaransvar att agera i frågan om relationerna mellan den ansvariga avdelningen och relationen med näringen i Gävle. Det ligger inte i någons intresse att det är iskalla relationer mellan näringen och krögarna. Här är det ytterst de styrande socialdemokraterna som är ansvariga och uppenbarligen sitter här Sten Öberg på en stol för mycket. Ska han agera som facklig företrädare för SKTF eller som yttersta arbetsgivare i Gävle kommun i frågan?

1 kommentar:

PEJ sa...

du skulle väl helst se att kommunens alkoholhandläggare bjöds på gratis sprit och mat på samtliga krogar med tillstånd - på så sätt blir det ju varma och intima förhållanden mellan parterna....... Typisk Moderat politik.