Sidor

onsdag 26 januari 2011

Riksdagens söktjänst för mediaartiklar är suverän! Nu har jag kollat av Elin Lundgrens exakta citat om luncher mm. Hon var upprörd i Riksdagen idag för mitt blogginlägg.

Elin Lundgren, s, var upprörd i Riksdagen idag för mitt tidigare blogginlägg om hennes lunch idag på radiobranchens informationsmöte, där jag noterade att även Elin åt av lunchen trots att hon till media sagt att hon, och här hade jag faktiskt fel eftersom jag påstod att hon sagt att hon aldrig skulle låta sig bjudas på något, men det korrekta svaret är att hon sa;

" – Gratiserbjudanden ställer krav på politikers omdöme och jag är ganska restriktiv. Jag kan träffa folk och företag ändå utan att det sammanfaller med att de vill bjuda mig på mat eller upplevelser, säger hon."


Själv sa jag i samma artikel så här:
Lars Beckman är också ny i riksdagen och representerar Moderaterna. Han har ett annat synsätt.

– I sak är jag positiv, om jag inte hade haft möte i skatteutskottet på kvällen hade jag tackat ja. Som riksdagsledamot måste jag vara ute och träffa organisationer och bolag, säger han.GD artikeln finns här!

Tydligen föll kommersiell radio inom ramen för Elins etiska gräns.

2 kommentarer:

Elin Lundgren sa...

Jag var inte upprörd. Jag var redigt förbannad på ditt arroganta och motbjudande sätt att skriva om och behandla andra människor. Precis som du citerar handlar det för mig om återhållsamhet. Att jag har gränser för vad jag vill låta mig bjudas på. Vad är ditt problem med det?
Alltså, inte som du skrev, att jag aldrig skulle låta mig bjudas på något. Det var inte korrekt. Ytterligare ett bevis på att du inte kan eller vill läsa ordentligt. Det är oklädsamt av en myndig person i din ålder att göra sig lustig över andra genom att ljuga om andra. Dags att skärpa sig om du ska förtjäna någon respekt.

Tennisbiljetter sa...

Elin// Problemet är att du, precis som alla andra sossar, är en hycklare av stora mått! Så fort någon högerpolitiker blivit bjuden på något så är ni med i tidningar som moralens väktare och säger att ni minsan aldrig skulle acceptera en gåva/måltid. Sen visar det sig att ni gör precis samma sak vilket Lars påpekat.