Sidor

torsdag 6 januari 2011

Expressen spekulerar i att Per Nuder vill bli partiledare för det socialdemokratiska partiet som är i intern upplösning.

Expressen spekulerar i att Per Nuder vill bli partiledare för det svårt sargade socialdemokratiska partiet. Jag vet inte är om det är på allvar eller på skämt men snart så kommer det att klarna vem som blir oppositionsledare för socialdemokraterna. Eftersom debatten internt i partiet handlar om person och inte om politik så kommer man inte att orka med någon förnyelse.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2280193/han-vill-bli-ny-s-ledare

Det är viktigt, som alliansen har gjort, att förnya politiken efter dagens och morgondagens problem som ska lösas politiskt. Efter det att alliansen har tagit makten så har valdeltagandet ÖKAT och förtroendet för politiken har ÖKAT rejält. Det pratas det nästan aldrig om i den mediala debatten men det är ett rejält kvitto på att svenska folket är nöjda med sin alliansregering. De interna problemen för s är inte ett problem för svenska folket utan mest ett problem för vissa statliga nyhetsredaktioner som inte verkar vilja förstå att den politiska kartan har ritats om, med ett nytt statsbärande parti - Nya Moderaterna tillsammans i en viktig allians med de andra borgerliga partierna där alla partier är lika viktiga. En bil behöver 4 hjul för att köra framåt.

2 kommentarer:

Picus.V sa...

Jo, Beckman. De flesta bilar har fyra hjul.

Men om minst två av dem sitter löst och det behövs ett femte stödhjul för att ta sig framåt blir det mindre imponerande.

Alliansfordonet har dessutom "enhjulsdrift" vilket inte känns så tryggt i den sociala vintertrafiken. Jag tror inte det hjälper hur många dubbdäck du än förser det här vraket med.

Att motorn drivs med havererat kärnkraftsbränsle gör inte saken bättre.

PEJ sa...

Alliansen - ny politik..... vilket skämt. Det är samma gamla borgerliga politik som för 100 år sedan - att ta från fattiga och ge till rika.
Man har bara packat in hela "härligheten" i en skickligt organiserat paket av lögner och förtal - det är allt.

Dessutom - sedan när blev Expressen en "statli nyhetsredaktion" - det var en rejäl "nyhet" (lögn/förtal).