Sidor

tisdag 21 februari 2017

Dags att axla ansvaret!

Då var det dags att axla ansvaret att tillsammans med Tomas Tobe föra länets röst i Sveriges Riksdag. Det är under tråkiga omständigheter men jag ska försöka föra frihetens och företagens frågor - och därmed fler jobb- så högt det går. Du får gärna höra av dig med idéer och frågor som du tycker är viktiga att lyfta fram ur vårt län och Sveriges perspektiv.

Mitt fokus kommer att vara att driva sakfrågor för Gävleborgs och Sveriges bästa så får media och andra ägna sig åt spelteorier. Det saknas inte frågor att driva som påverkar Gävleborg negativt just nu - kilometerskatt för tung trafik, flygskatter, vinster och valfrihet i välfärden, chockhöjda drivmedelsskatter, energipolitiken, höjda inkomstskatter,sämre villkor för våra företagare på en rad områden, migrationspolitik och rättsfrågor. Nedskärningarna på funktionsnedsatta gm attacken på LSS är ovärdigt!

I ett läge där 6/10 anser att utvecklingen går åt fel håll i Sverige så behövs det både en ny politik och en alliansregering så fort som möjligt.

Inga kommentarer: