Sidor

onsdag 14 november 2012

En av SD ledande företrädare i Riksdagen ljuger sig vit i ansiktet..

Expressen avslöjar idag i en film som finns på tidningens hemsida hur en av SD företrädaren i Riksdagen - och inte vem som helst - utan Erik Almqvist som står rasistledaren mycket nära ljuger sig vit i ansiktet.

Det handlar både om hans personliga karäktär och hur han uppträder mot andra människor men minst lika mycket hur han vilseledde väljarna på youtube före valet - där han tittar rakt in i kamerna och ljuger de presumtiva väljarna rakt i ansiktet.

Sd är inte ett parti som andra utan det är en rörelse som bygger på hat mot andra medmänniskor och filmen som Expressen lagt ut visar sd egentliga beteende bakom sin fasad.

I Tyskland så röstades nazisterna fram på 30-talet när man skyllde allt ont på judarna och jag har skrivit det förut och gör det gärna igen. Då skyllde nazisterna allt ont på judarna och idag skyller sd allt ont på muslimer. Likheterna är slående och det är viktigt att vi som står upp för människors lika värde verkligen gör det.

I filmen visar Anna ett stort civilkurrage som säger åt rasisten att man inte ska gå tre man mot en man, så inte bara är sd obehagliga de är fega också. Törs inte gå man mot man i en konflikt.

Filmklippet avslutas med att Expressen klipper in Erik Almqvist säger att sannnigen kommer alltid fram till slut - och det är bara att hålla med. Sanningen kommer alltid fram till slut.

Vad säger Roger Hedlund rasistledaren i Gävleborg om Erik Almqvist agerande? Kommer han att vara lika handlingskraftig nu som när han tog upp sd företrädaren i Bollnäs som agerade mot partiets s.k riktlinjer?

Aftonbladet avslöjar också att hela SD ledningen känner till det inträffade sedan lång tid tillbaka.




Inga kommentarer: