Sidor

torsdag 29 mars 2012

Presskonferens imorgon i Järvsö

PRESSINBJUDAN:

2012-03-29

Moderater i Skatteutskottet presenterar rapport om restaurangnäringens betydelse för Hälsingland!

För att fler ska komma in på arbetsmarknaden och arbetslösheten minska är det viktigt att regeringen skapar förutsättningar för fler jobb. Ett exempel på det är Alliansens införande av RUT- och ROT-avdragen som skapat nya arbetstillfällen och nya företag. En annan viktig näring där det skapas många jobb är restaurangbranschen, inte minst efter att Alliansregeringen genomfört reformer såsom halverad arbetsgivaravgift för unga och sänkt restaurangmoms.

Moderaternas riksdagsledamöter i Skatteutskottet besöker Järvsöbaden för att diskutera restaurang- och turismnäringens utveckling i Järvsö och Hälsingland. I samband med besöket presenteras även en rapport från Riksdagens Utredningstjänst om restaurangnäringens betydelse för Gävleborg och Hälsingland.

På förmiddagen besöker ledamöterna Orbaden Konferens och Spa för att samtala om betydelsen av Alliansregeringens genomförda reformer.

Medverkande: Henrik von Sydow, ordförande i Skatteutskottet och Ulf Berg, Lena Asplund och Lars Beckman, samtliga moderata riksdagsledamöter i Skatteutskottet samt Lars Molin (M), oppositionsråd i Ljusdal. Även Sune Frost och Jakob Silén från Järvsörådet samt Elin Frost, Condis medverkar.


Media hälsas välkomna till presentationen av den nya rapporten från Riksdagens Utredningstjänst.

Tid: fredagen den 30 mars, kl. 11.30
Plats: Järvsöbaden, Turistvägen 1, Järvsö

Kontaktuppgifter:

Lars Beckman (M)
Riksdagsledamot Gävleborgs län
0703 – 61 36 96

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer: