Sidor

tisdag 21 juni 2011

Text och bild hänger inte riktigt ihop i GD ledare idag..

GD ledarsida har en text och bild om mig idag där man skriver att jag är emot företagande för att jag vill bygga en friidrottshall istället för bibliotek. Det är svårt att få texten att hänga ihop med påståendet men GD kommer säkert att utveckla den kopplingen.

I sak så har friidrotten, som i många stycken är en sport för tjejer, väntat på en anläggning i många många år. Det krävs inte heller stora kapitalinvesteringar för att utöva friidrott jämfört med andra sporter så sporten kan utövas av alla. Uppenbarligen så har man inte lyckats att med privata medel bygga en anläggning och då får man anpassa sig till verkligheten istället för kartan.

Folkpartiet har varit skickliga förhandlare som har fått hela alliansen att rösta för ett bibliotek i den här budgeten men precis som jag sa i debatten igår är det ingen som vet hur vi hade beslutat i majoritet. Det gäller självklart alla frågor i kommunen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaså inte. Ska inte era budgetförslag som kommer varje år ses som ert alternativ. Hade ni gjort annat än det om ni hade styrt?