Sidor

lördag 30 april 2011

Har du skrivit på uppropet för att vi ska få tillbaka spårvagnar i Gävle?

På den här hemsidan kan du skriva på uppropet för att vi ska få tillbaka spårvagnar i Gävle. Det vore en utmärkt ide och jag har skrivit på uppropet! Gör det du också!

På hemsidan skriver man:

Gävle Kommun har lyckats igen! Ännu en vettig satsning för att lyfta Gävle och öka turistnäringen och göra Gävle attraktiv vänder dom ryggen åt. Futtiga 130,000:- kostar det att lägga tillbaka den järnväg som klumpigt revs upp när saneringen av Steneborgskanalen sanerades förra året. Vad är denna summa mot alla kostsamma projekt som byggts i Gävle?


Vinsten måste vägas mot den blygsamma kostnad ett sådant engagemang kommer att ge Gävle stad. Gävle kommer att stolt kunna marknadsföra sig genom detta pittoreska inslag i stadsbilden och ge både turistnäring, sjöfart, och företag en ny betydelse för Gävles näringsliv.

Nu riskerar vi att förlora både dessa eldsjälar och dom gamla spårvagnar som finns kvar i Gävle till någon annan stad!

Var med och protestera!! Få så många som möjligt att skriva under så att vi kan påverka att detta inte händer! Namnlistan kommer att lämnas till ansvariga i Gävle Kommun

3 kommentarer:

Anonym sa...

hur många hundra miljoner tänker du lägga på det jippot??

Lars Beckman sa...

Vad tycker du? Väsentligt mindre än kulturhuvudstads år iaf..

Anonym sa...

130000 för den lilla stumpen räls. Hur mycket mer skattepengar kommer gå åt innan vi faktiskt har en spårvagn som turistattraktion? Sånt här ska bekostas av privata aktörer och inte kommunen, något en "moderat" som du borde hålla med om.