Sidor

måndag 28 mars 2011

Carina Blank har ökat skuldsättningen för oss Gävlebor med 4 miljarder eller 40 % på 4 år!!

Nu kanske vi vet på vilka meriter Carina Blank har tagit plats i s partistyrelse. Björn Frankson hade en mycket viktig interpellation idag i Gävle kommunfullmäktige som handlade om skuldsättningen för Gävle kommun som koncern. Björn har gjort ett gediget bakgrundsjobb och kunde visa idag att Gävle kommun under 4 år har ökat skulderna med 4 MILJARDER eller med + 40 %!!.

Vänsterpartiet och de övriga två socialistpartierna tog Anders Borg som det avskräckande exemplet som har det dåliga omdömet att amortera på statsskulden, vilket innebär att vi idag har lägre skuld än 2006.

Är det Johult har sett hur Blank? Hur man kan öka statsskulden med 40 % på bara 4 år? Det är tur att inte socialisterna styr Sverige för då skulle väsentligt mer offentliga resurser gå till att betala räntor istället för till önskad välfärd. Det är uppenbart att de tre partierna mp v och s bara kan enas om man fortsätter att låna pengar men det är Gävleborna och deras barn och barnbarn som ska betala av skulden som nu Blank och övriga socialister bygger upp.

Inga kommentarer: