Sidor

torsdag 10 februari 2011

I Luttis värld behövs det inte några domstolar!

Lutti skriver återigen om Läkerol Arena idag på ledarsidan och det kanske inte är så konstigt med hans socialistiska grundsyn att det inte behövs domstolar i hans värld. För Lutti räcker det att partiet bestämmer och så får det vara bra med det. Den principen tillämpas i andra socialistiska länder men grunden för rättsäkerhet är självklart rätten att pröva ett beslut i en oberoende domstol. Senaste gången som Gävle kommun tog ett kontroversiellt beslut i alkoholfrågor tog Förvaltningsrätten ett snabbt  beslut och gav alkoholtillstånd. (Oktoberfesten). Det har Lutti inte kommenterat på ledarsidan.

 Men i Luttis värld är partiet överordnat allt vilket jag beklagar men å andra sidan har vi en alliansregering som under mandatperioden har förstärkt individens grundläggande rättigheter. Jag förstår att det stör Lutt som vill att partiet skall bestämma allt.

1 kommentar:

PEJ sa...

.....ungefär som att Moderaterna begränser folks möjligheter att överklaga Försäkringskassans beslut när de införde prövningstillstånd för prövning i Kammarrätten....... eller hur??

Hur var det nu?? man ska inte kasta sten när man själv bor i ett hus av glas ;-)