Sidor

fredag 21 maj 2010

Landstingsrådet Knapp i blåsväder - skrämmer läkare från länet?

Dagens Medicin uppmärksammar Landstingsrådet Knapps uttalande i uppdrag granskning och nu stormar det runt henne på Dagens Medicins hemsida. (klicka för artikeln på Dagens Medicin och läs kommentarerna.) Det är uppmärksamma och skickliga journalisten Joakim Westlund på Hälsingetidningar som skriver om det på webben. Statliga medier skulle förmodligen inte ta upp kritik mot en socialdemokrat i länet.

Tror du att det blir lättare att rekrytera läkare till länet efter Knapps uttalande eller blir det ännu fler hyrläkare nu?

5 kommentarer:

hanna sa...

"Statliga medier skulle förmodligen inte ta upp kritik mot en socialdemokrat i länet."

Nu ligger du farligt nära begreppet "Förtal". Och du har för länge sedan passerat begreppen "förföljelse" och "trakasserier".......

Lars Beckman sa...

Har du hört statliga medier kritiskt granska socialdemokraterna i länet?

PEJ sa...

Problemet är ju att hon har rätt.

Var det inte Uppdrag Granskning som också visade vilka avtal läkarna hade hos bemanningsföretagen..... helikopter från 4 månader i Sälen (lyx-semester i fjällen) till 6 månader på Gotland (ännu en lyx-semester) - allt betalt från ett ett landsting till ett annat.
Plus att läkarna hade sisådär 120-240.000 i månaden beroende på kompetens.....

Det är INTE välfärd.... det är Lyxfärd...

Picus.V sa...

Hanna har rätt.

M och C ägnar sig inte åt politik utan "något annat"...
Lekskolan i "Maud Olofsson-partiet" ska vi bara inte prata om. Berätta vad ni vill, inte vad oppositionen är så dåliga på,
då kanske några vill lyssna (förhoppningsvis inte så många)...

Lars Beckman sa...

och som vanligt är verkligheten socialdemokraternas värsta fiende. Har ni sett TV 4 Nyheterna idag om vem som anställt som läkare inom Landstinget Gävleborg? Det är bedrövligt att man inte tänker på patientsäkerheten men en konsekvens av Knapps mfl styre är ju att man har mycket såvrt att rekrytera läkare till landstinget Gävleborg.